Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک ( نخ تایر زنجان ) از زیر مجموعه های شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ( شستا ) می باشد که به عنوان بزرگترین تولید کننده نخ تایر و منسوجات صنعتی خاورمیانه در شهر زنجان مشغول فعالیت می باشد این کارخانه بعنوان یکی از استراتژیک ترین کارخانه ها در صنعت کشور است که نقش بسیار کلیدی در زمان تحریم های ظالمانه برای صنعت تایر کشور داشت و بیش از ۸۰ درصد نیاز تایرسازان را تامین نموده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعان مدیرعامل شرکت نخ تایر صبا به مشکلات عدیده شرکت در سالهای گذشته و عدم مدیریت صحیح در زمان انجام پروژه اشاره کرد و اظهارداشت : با تلاش و کوشش همکاران و کارگران زحمتکش شرکت و همچنین مدیریت پویا ،علمی و جهادی رضوانی فر مدیرعامل شرکت شستا خون دوباره ای به رگهای این صنعت جاری شده است.

وی  افزود : موفقیت های کسب شده در این شرکت در شاخص های مالی و توسعه ای در چند سال اخیر به  نوبه خود بی نظیر و منحصر به فرد بوده  است که می توان به  ایجاد سود چند برابری در سالهای اخیر، ایجاد اشتغال بیش از ۳۰۰۰ نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم در شهر زنجان اشاره نمود و این شرکت در اوج شرایط تحریم نه تنها بصورت فول ظرفیت در ۴ شیفت به فعالیت خود ادامه داده بلکه پا را فراتر گذاشته و اقدام به اجرای طرحهای  توسعه ای مهم و استراتژیک برای کشور نمود که در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص پشتیبانی و حمایت از تولید داخل ، مدیریت محترم شستا با حمایت کامل از ایجاد طرحهای توسعه ای در سال گذشته این شرکت موفق به اجرای ۳ طرح مهم و استراتژیک در کشور گردید در زیر به آنها اشاره می شود .  


۱- اجرای طرح  پارچه ایربگ برای اولین بار در کشور با ظرفیت اسمی سالانه ۶ میلیون متر مربع  در میز۴ صنعت و با حضور وزیر محترم صمت خودکفائی و بومی سازی این پارچه اعلام شد  که          می تواند یکی از دستاوردهای بزرگ صنعتی کشور در دوران تحریم محسوب شود و کلیه تکنولوژی ساخت این پارچه ایربگ 100 در صد بومی بوده و توسط مهندسان و متخصصان این مجموعه انجام گردیده است  . 
۲-    تولید پارچه صنعتی منجید و چیفر برای صنعت تسمه سازی کشور که این پروژه نیز برای اولین با در کشور علیرغم تحریم های شدید ظالمانه در خصوص انتقال تکنولوژی در این مجموعه با صد در صد تکنولوژی بومی انجام شده است . 
۳-    سومین پروژه که به نوعی می تواند یکی از پروژه های صنعتی ملی کشور محسوب شود پروژه استیل کورد می باشد که می توان بعنوان مهمترین و بزرگترین پروژه صنعت بالادستی تایر در کشور نام برد که با اعتماد مدیریت محترم شستا و حمایت های صورت پذیرفته در فروردین سال ۱۴۰۰ اجرای طرح پایلوت این پروژه با موفقیت صورت پذیرفت و از بابت مسائل کیفی مورد تائید تایر سازان کشور قرار گرفت و با تائید نهایی شستا  این پروژه بزرگ و استراتژیک برای کشور استارت خواهد خورد و تا پایان سال۱۴۰۰ فاز اول این پروژه به بهره برداری خواهد رسید و تا پایان سال ۱۴۰۱ این پروژه با ظرفیت کامل به بهره برداری کامل می رسد.  
مدیر عامل نخ صبا طایر در پایان خاطر نشان کرد: شرکت در سال گذشته موفقیت و دستاورد بزرگ دیگری نیز در کارنامه خود رقم زده و با تولید دو محصول شامل پلیمرهای مهندسی و پارچه ایربک موفق به اخذ نشان دانش بنیان از معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری شده است و در  پایان  از حمایت های سهامداران محترم علی الخصوص شستا تقدیر و تشکر نمود و اعلام کرد قطعاً بدون حمایت های مدیریت  و بدنه کارشناسی شستا این موفقیت ها حاصل نمیشد. 

برچسب‌ها هیأت مدیره شستا نخ طایر صبا روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هیأت مدیره شستا هیأت مدیره شستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: در ۲.۵ سال خدمتگزاری دولت سیزدهم، ۹۷۹ میلیارد تومان پروژه در صنعت برق این استان سرمایه‌گذاری شده است. - اخبار استانها -

مهدی دادگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با تشریح اقدامات ماندگار توسعه‌ای در صنعت برق استان اظهار داشت: در 2.5 سال اخیر به منظور تأمین و پایدارسازی شبکه برق استان، مجموعاً 671 کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و 405 دستگاه پست توزیع، احداث و اصلاح شده است که براین اساس به طور میانگین روزانه 2 کیلومتر شبکه، توسعه و بهینه‌سازی شده است.

وی به اقدامات صورت گرفته در حوزه تأمین برق متقاضیان اشاره کرد و گفت: در طول این مدت، برای 29 هزار مشترک جدید شهری و روستایی تأمین برق انجام شده است، همچنین عملیات انجام شده در این حوزه، شامل احداث 115 کیلومتر شبکه فشار متوسط، 243 کیلومتر شبکه فشار ضعیف و نصب 275 دستگاه ترانس با اعتبار 357 میلیارد تومان بوده است.

اجرای طرح بهارستان در538 روستا

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه بهینه‌سازی و اصلاح شبکه‌های برق روستایی کشور در قالب طرح بهارستان به صورت روستامحور در دولت سیزدهم در حال اجراست، تصریح کرد: در 2.5 سال خدمت دولت، در قالب این طرح و طرح بهسازی روشنایی معابر، در 538 روستا با اعتباری بالغ بر 135 میلیارد تومان، عملیات ترمیم و اصلاح شبکه شامل تعویض پایه‌های فرسوده، رفع حریم و جابه‌جایی شبکه‌های واقع در معابر، رفع افت ولتاژ و اصلاح روشنایی معابر انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین در این دوره به 18 روستای بدون برق با اعتبار 10 میلیارد تومان برق‌رسانی شد، به علاوه پروژه شاخص برق‌رسانی به روستای نایبند طبس به طول 81 کیلومتر با اعتباری بالغ بر 61 میلیارد تومان با پشیرفت 74 درصد در حال اجراست که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

دادگر با قدردانی از تلاش‌های ارزشمند همکاران در صنعت برق استان اظهار داشت: در حال حاضر 99.9 درصد از جمعیت روستایی استان برخوردار از برق هستند که این شاخص از وضعیت کشوری بالاتر است.

رتبه نخست در سطح کشور

وی از کسب رتبه نخست این شرکت در بین 39 شرکت توزیع نیروی برق کشور در ارزیابی اخیر معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر در جمیع شاخص‌های مورد ارزیابی خبرداد و گفت: این موفقیت شایسته که با تلاش و همت همه همکاران در صنعت برق استان محقق شده، دستاوردی ماندگار در کارنامه افتخارات به ثبت رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی مدت زمان خاموشی هر مشترک، تعداد خاموشی به ازاری هرفیدر، بهبود ولتاژ، اصلاح ضریب توان شبکه، نرخ صرفه جویی خرید از بازار برق، وصول مطالبات، سرانه مصرف خانگی، رویت‌پذیری شبکه،کنترل‌پذیری مشترکین را از جمله معیارهای نتایج مقایسه‌ای صورت گرفته در ارزیابی شرکت توانیر اعلام کرد.

گذر از دوره اوج بار با کمترین اعمال خاموشی

دادگر به دستاوردهای برجسته در صنعت برق استان اشاره کرد و افزود: در پی خاموشی‌های گسترده ناشی از ناترازی تولید ومصرف برق در سال‌های 1399 و 1400 (قبل از دولت سیزدهم) با تعریف 100 اقدام برای سال‌های 1401 و 140 اقدام برای 1402 در حوزه تولید، انتقال و مصرف و جلب مشارکت مردمی، گذر از دوره اوج بار در تابستان 1401 و 1402 با کمترین اعمال خاموشی و کمترین نارضایتی برای مشترکین انجام شد، در کنار اجرای پروژه‌های توسعه‌ای، مدیریت موفق شرکت برق، وزارت نیرو و توانیر در دولت سیزدهم دستاوردهای ارزشمندی حاصل شد وامید است با اجرای 180 برنامه تعریف شده برای سال جاری و با همکاری مشترکین برق استان و کشور، گذر موفق از دوره اوج بار 1403 محقق شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی اظهار داشت: در 2.5 سال اخیر، کاهش خاموشی‌ها به رغم افزایش انرژی تولیدی تحویلی به مشترکین بوده است به طوری که در تمام صنایع، انرژی مصرفی افزایش یافته است و در این دوره رکوردهای جهانی در تولید محصولاتی نظیر فولاد به دست آمده است که این نتیجه بیانگر تلاش دولت خدمتگزار است.

   کاهش خاموشی مشترکین به 80 دقیقه در سال

دادگر با ارائه شاخص‌های مقایسه‌ای یادآور شد میزان متوسط خاموشی مشترکین در استان خراسان جنوبی به 80 دقیقه در سال کاهش یافت در این روند استان خراسان جنوبی در مقایسه با میانگین کشوری در رتبه سوم قرار دارد.

وی بیان کرد: با اجرای پروژه‌ها در طول 2.5 سال اخیر، در حوزه کاهش تلفات، میزان تلفات انرژی در شبکه‌های برق استان به 7 درصد کاهش یافت که علیرغم پراکندگی بسیار بالای شبکه و مشترکین در استان، رتبه مناسبی در کشور را داریم.

رتبه برتر در تولید برق پاک

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه کل ظرفیت نیروگاه های خورشیدی نصب شده در استان نسبت به پیک بار سال جاری 10.6 درصد است، اظهار کرد: در مقایسه با شاخص کشوری استان خراسان جنوبی حائز رتبه برتر در تولید برق پاک به نسبت میزان مصرف استان است.

وی در پایان به ظرفیت‌سازی‌های مناسب انجام شده در حوزه انتقال و فوق توزیع نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده و حمایت‌های شرکت برق منطقه‌ای خراسان، اقدامات زیرساختی متنوعی در حوزه شبکه‌های انتقال و فوق توزیع در دست انجام است که با بهره‌برداری از پروژه‌های این بخش، شاهد تحول عظیمی در زمینه اقتصادی در تمام ابعاد، به ویژه بخش صنعت و معدن استان خواهیم بود.

دادگر تصریح کرد: با توجه به این‌که گزارش این اقدامات در حوزه مسئولیت شرکت برق منطقه ای خراسان است، در این مباحث فوق به جزئیات عملکرد بخش فوق توزیع اشاره نشده است.

انتهای پیام/250

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟