Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@00:12:33 GMT

رشد ۸۹۲ درصدی سود خالص در سیمان آبیک

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۷۶۸۱۰

رشد ۸۹۲ درصدی سود خالص در سیمان آبیک

شرکت سیمان آبیک از جمله شرکت‌های تابعه شستا در دو سال اخیر موفق به رشد ۸۹۲ درصدی در شاخص سود خالص شد و توانست در سال ۹۹ رکورد تولید از بدو تأسیس را بشکند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری سیمان آبیک، حمید فرمانی، مدیرعامل شرکت سیمان آبیک با اشاره به اهمیت سیاست‌گذاری‌های شستا و سیتا در برنامه‌ریزی برای کارخانه سیمان آبیک گفت: کارخانه سیمان آبیک بااینکه بزرگ‌ترین کارخانه سیمان کشور است اما متأسفانه در وضعیت چندان مناسبی به سر نمی‌برد تا این که با برنامه‌ریزی راهبردهای شستا و سیتا و تلاش و اهتمام ویژه مدیران، کارشناسان و کارکنان شرکت، موفقیت‌های بسیاری برای این کارخانه رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانی درباره دستاوردهای دو سال اخیر کارخانه سیمان آبیک توضیح داد: افزایش ۱۰ درصدی تولید سیمان در راستای جهش تولید، افزایش ۱۰۳ درصدی فروش مقداری صادراتی در راستای ارزآوری، افزایش حاشیه سود ناخالص از ۴۵ درصد به ۴۹ درصد و کاهش متوسط دوره وصول مطالبات از ۵۰ روز در سال ۹۸ به ۱۶ روز در سال ۹۹ و حذف فروش اعتباری از مردادماه سال ۹۹ تنها گوشه‌ای از دستاوردهای دو سال اخیر شرکت سیمان آبیک است.

مدیرعامل سیمان آبیک افزود: تعمیرات اساسی بزرگ‌ترین کوره تولید کلینکر کشور به ظرفیت ۸ هزار و ۵۰۰ تن در روز، سنگین‌ترین تعمیرات انجام‌شده در کوره‌های تولید کلینکر کشور بوده که به همت و توان متخصصین داخلی، کلیه مراحل طراحی، مهندسی و عملیات اجرایی آن با موفقیت به اتمام رسید. در پروژه مذکور دو رینگ به قطر خارجی ۷ متر ۲۰ سانتی‌متر، سه قطعه از بدنه کوره به قطر  ۵ متر و ۸۰ سانتی‌متر و ده‌ها ردیف اقدامات تعمیراتی، بازسازی و بهینه‌سازی به وزن تقریبی ۱۲۰۰ تن و با رعایت کامل ملاحظات فنی و ایمنی تعویض و بازسازی شد.
وی با اشاره به عدم افزایش منطقی قیمت سیمان طی سال‌های گذشته گفت: در شرایطی که قیمت دستوری سیمان در سال‌های گذشته تابع شرایط کلی اقتصاد نبود اما شرکت موفق به افزایش و بهبود عملکرد شد. دلیل اصلی این مهم ایجاد شفافیت، افزایش کیفیت فروش، کنترل قیمت تمام‌شده و کاهش ظرفیت بلااستفاده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيمان کارخانه سیمان آبیک شستا کارخانه سیمان سیمان آبیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۶۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد

جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در سال زراعی جاری، تولید گیاهان و محصولات گلخانه‌ای مانند نشا‌های جالیزی، سبزیجات، صیفی‌جات و گل‌های زینتی در شهرستان تایباد ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ میلیون نشای صیفی و سبزی، بیش از یک میلیون انواع گل‌های تزئینی و زینتی و همچنین ۴۰۰ تن سبزیجات برگی و صیفی‌جات در گلخانه‌های تایباد تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان مرزی ۶۸ گلخانه در مجموع به مساحت ۸ هکتار فعالیت می‌کنند که ۳۰ واحد در بخش مرکزی و ۳۸ واحد در بخش میان‌ولایت واقع شده اند.

اعتضادی بیان کرد: در سال جاری ۴ گلخانه جدید نیز راه اندازی شده است که در مجموع ۷ هزار متر مربع به فضای گلخانه‌ای این شهرستان افزوده شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: عمده کشت گلخانه‌ها در بستر خاک می‌باشد و نیز یک گلخانه هیدروپونیک یا آب‌کشت به مساحت ۶ هزار متر مربع در حال راه اندازی است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: صدور آسان پروانه تاسیس گلخانه، ارائه تسهیلات به گلخانه‌داران، معرفی متقاضیان به ادارات گاز و برق برای اخذ انشعابات، صدور مجوز تغییر کاربری زمین، اجرای برنامه مدیریت تلفیقی آفات و برگزاری دوره‌های آموزشی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی تایباد جهت رونق کشت گلخانه‌ای هستند.

اعتضادی افزود: استفاده از آب باران، توسعه فضای گلخانه با بکارگیری سازه‌های با ارتفاع بالا، تولید محصول سالم با مواد غیرشیمیایی و افزایش ضریب مکانیزاسیون از مهترین روش‌های نوین بکاررفته در گلخانه‌های شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم شهرستان تایباد و مشکلات ناشی از بحران آب، افزایش تولید محصول نسبت به هر لیتر آب مصرفی، افزایش درآمد گلخانه‌دار و افزایش تعداد گلخانه‌ها در این منطقه ضروری می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن