Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شستا گفت: امروز اگر شستا بالای یک و نیم میلیارد دلار سود دارد این جهش سودآروی به نرخ ارز بیش از ۸ برابر است که اتفاق ساده‌ای نیست. سود حاصله در سه سال گذشته معادل دو برابر کل ۱۸ سال قبل بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد رضوانی فر مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) در مراسم افتتاح پروژه‌ها و رونمایی از محصولات جدید شرکت تماد با اشاره به میزان سود این شرکت تولیدکننده مواد اولیه دارویی شستا، گفت: فروش سال گذشته شرکت تماد ۷۳۰ میلیارد تومان بود و با تلاش مضاعفی توانست سود ۳۶۰ میلیارد تومانی را محقق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شستا با بیان اینکه حاشیه سود خالص تماد از ۳۲ درصد قریب به ۴۹ درصد سود خالص رسیده است، اضافه کرد: اهل فن می‌دانند افزایش حاشیه سود خالص با این شیب تند در مدتی کوتاه چه تدابیری را نیاز دارد که از آن جمله تهیه مواد اولیه، بهای تمام شده، کنترل هزینه ها، کاهش دوره وصول مطالبات، اصلاح سیاست های فروش، کاهش تخفیف ها، باید رخ دهد تا حاشیه سود خالص به دست بیاید.

وی افزود: بر اساس آمار قابل مقایسه شرکت‌های بورسی و شرکت‌های شستا، که اطلاعات آن درکدال وجود دارد و قابلیت قیاس دارد، یک مقایسه کوچک نشان می دهد در سه سال گذشته تیپیکو مرتب سهم بازار را گرفته است.

مدیرعامل شستا با اشاره به عرضه برخی محصولات داروئی برای اولین بار درکشور، اظهار داشت: تیپیکو در دو سال گذشته بیش از ۳۰۰ نوع محصول به بازار عرضه داشته که ۷۰ محصول برای اولین بار در کشور بوده است.

وی با اشاره به عرضه های اولیه شرکت‌های دارویی در بورس افزود: در دو سال گذشته هلدینگ دارویی شستا، پخش هجرت ، توزیع داروپخش، ره آورد تامین، ژلاتین کپسول و کلرپارس را به عنوان ۵ عرضه اولیه در بازار بورس داشت، این کار بزرگی است و کسانی که فعال عرضه سهام در بازار سرمایه هستند می دانند در کنار مدیریت این حجم فروش و روند سودآوری و عرضه محصول جدید، ورود به بورس ۵ شرکت بزرگ و موثر دارویی در یک فرصت محدود چه چالش‌هایی دارد.

رضوانی فر به سودآوری در هلدینگ دارویی تامین اشاره کرد و گفت: سود آوری در تیپیکو ماحصل تلاش در کنترل هزینه‌ها، اصلاح خریدها، تنوع بخشی به منابع‌ خرید، کاهش قیمت خرید، فروش بهتر و اعمال تخفیفات کمتر، کاهش دوره وصول مطالبات و سایر تدابیر است که نتیجه آن سودآروی ۳۷۰۰ میلیارد تومانی تیپیکوست.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه های متعدد در هلدینگ دارویی تامین، تشریح کرد: مجموعه سامانه هایی که در تیپیکو انجام شده قطعا در صنعت نظیر ندارد. برای خریدهای مواد اولیه و محصولات Finished و کنترل پروژه ها، به روز کردن GMP ها، چه مجموعه‌ای از سامانه های مدیریتی در حال راهبری است که کارها با سرعت مناسب بر اساس برآوردهای دقیق و با کمترین هزینه نهایی شود.

مدیرعامل شستا در ادامه اضافه کرد: امروز اگر شستا بالای یک و نیم میلیارد دلار سود دارد این جهش سودآروی به نرخ ارز بیش از ۸ برابر است که اتفاق ساده‌ای نیست. سود حاصله در سه سال گذشته معادل دو برابر کل ۱۸ سال قبل بوده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با اشاره به رونمایی از ۱۴ محصول داروئی جدید در آینده نزدیک گفت: این محصولات در مجموعه شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) تولید شده و شامل مواد حد واسط، مواد موثره دارویی و محصولات نهایی است. برخی از این محصولات برای اولین بار در کشور و برخی برای اولین بار در هلدینگ داروئی تامین به همت تیم تحقیقات API و تیم تحقیقات Finished و توسعه دارویی تولید می شود که امکان صادراتی بودن و حضور بیشتر در بازارهای جهانی را دارند.
وی با اشاره به نوع محصولات جدید، بیان کرد: این محصولات جدید در حوزه حد واسط (Intermediate) شامل: پاراآمینوفنل (PAP)، در حوزه API شامل: کلاریترومایسین، اریترومایسین، ویتامین ب۱ (تیامین هیدروکلراید)، تریامسینولون استوناید، رزواستاتین، گلی کلازید، و همچنین محصولات نهایی (Finished ) شامل: شربت اکسپکتورانت کدئین، سوسپانسیون نوسکاتم، قرص متادون ۵ میلی گرم، قرص هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ میلی گرم، قرص مورفین سولفات ۱۰ میلی گرم، قرص استامینوفن ۳۲۵ میلی گرم/ اکسی کدون ۵ میلی گرم، قرص ترامادول ۱۰۰ میلی گرم است.

رضوانی فر در پایان با اشاره به افتتاح پروژه های توسعه ای در شرکت تولید مواد اولیه داروپخش، افزود: تماد یک، LVHV ، آزمایشگاه کنترل کیفیت (QC) با هدف ارتقاء GMP ، افزایش ظرفیت تولید و توسعه صادرات و همچنین پروژه‌های زیر ساختی شامل ساخت و توسعه اتاق برق، دستگاه دیزل ژنراتور جهت افزایش ظرفیت و قدرت تولید برق در مواقع اضطراری و همچنین چیلرهای جدید با توجه به توسعه بخش‌ها و هواسازها، از جمله پروژه‌های افتتاح شده در این شرکت است.
گفتی است شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) یکی از شرکت های مجموعه شستا ، به عنوان اولین و بزرگ ترین ترین تولیدکننده مواد اولیه نارکوتیک کشور، با سابقه بیش از ۳۰ سال خدمت در صنعت داروسازی است که تعداد ۸۰ قلم محصول خود را تولید و به بیش از ۴۷ کشور در ۵ قاره صادرات دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی شستا برای اولین بار مدیرعامل شستا سه سال گذشته مواد اولیه شرکت تولید میلی گرم سود خالص پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۹۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟

به گزارش همشهری‌آنلاین،رادیو ارتش اسرائیل اخیرا اعتراف کرد که سامانه های پاتریوت آمریکا از دریا در رهگیری موشک های ایرانی موفق عمل نکردند. ایران در پایان عملیات ۱۲ موشک بالستیک مدرن خود را با موفقیت به پایگاه های نظامی اسرائیل کوبیده است. بنا به گزارش عصرایران، وبگاه " فلسطین کرونیکل" با انتشار گزارشی درباره این اعتراف رسانه های اسرائیلی نوشت: این امر منجر به این شده است که اسرائیل در واقع خود را مسئول سرنگونی بیشتر ۳۰۰ پهپاد و موشک ایران که به سمت آنها شلیک شده است، نشان دهد.

بر اساس این گزارش مدت کوتاهی پس از پایان حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل در ۱۳ آوریل، تل آویو ادعای " رهگیری ۹۹ درصدی" پرتابه های ایرانی را مطرح کرد و حتی نام ویژه ای را برای عملیات مشترک پدافند هوایی خود ایجاد کرد تا وضعیت را به یک پیروزی قهرمانانه برای خود تبدیل کند.

اما در عالم واقع عملیات وعده صادق چه ویژگی داشت؟ در واقع، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دسته‌هایی از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف دوگانه ایجاد یک وحشت بزرگ/حادثه بین‌المللی و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوایی اسرائیل شلیک کرد.

سپس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حدود ۱۲ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند و به سایت‌هایی حمله کردند که به‌شدت محافظت‌شده‌ترین مکان ها نسبت به حمله موشک های بالستیک روی کره زمین محسوب می‌شوند.

بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند که نرخ رهگیری ۹۹ درصدی ادعایی ساختگی است و حتی اعتراف به اصابت حدود ۱۲ موشک، این ادعای اولیه آنها را نقش بر آب کرد.

عملیات پدافند هوایی با استفاده از ائتلاف چندملیتی متشکل از نظامیان آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن و بر اساس برخی گزارش‌ها، عربستان سعودی و امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) بیش از یک میلیارد دلار در آن چند ساعت عملیات ایران، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت.

علاوه بر این ایران پیشتر به ائتلاف آنها ۷۲ ساعت پیش اخطار حمله داد و از این رو آنها توانستند تمامی پدافند هوایی را در سراسر منطقه آماده کنند و ساعت ها برای مقابله با اهداف نسبتا کند حرکتی که ایران اعلام کرده بود با هر دسته جدید شلیک می شود، فرصت داشتند.

سامانه موشکی پاتریوت

بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی (رادیو ارتش اسرائیل)، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-۱۶۱ آمریکا روی کشتی (SM-۳) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست ۷۵ درصدی شده و از ۸ موشک شلیک شده آنها تنها ۲ مورد به هدف اصابت کرده است.

بلومبرگ اخیرا مقاله ای منتشر کرده است که در آن می گوید اسرائیل اکنون سیستم های موشکی پاتریوت را بازنشسته می کند.

با این حال، بر اساس تمامی گزارش‌های مربوط به عملیات پدافند هوایی که برای دفاع از اسرائیلی‌ها انجام شده است، اکثر پرتابه‌های ایرانی رهگیری شده توسط آمریکا سرنگون شده‌اند و موثرترین روش نه سامانه های پدافندی بلکه استفاده از جت‌های جنگنده بوده است.

علیرغم وجود هیچ مدرکی برای تایید ادعای آنها، ارتش اسرائیل اما ادعا می کند که جنگنده های آنها اکثر موشک های کروز ایران را ساقط کرده اند، که توسط منابعی که با وبگاه "اینترسپت" مصاحبه کرده اند، این ادعای آنها رد شده است.

اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است.

در سال ۱۹۹۱، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ۸۹ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهک های هدایت شده به سمت اسرائیلی ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین ۱ تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

به طور مشابه، گفته می شود که سیستم دفاع هوایی گنبد آهنین دارای نرخ رهگیری ۸۵ درصدی است، حداقل این رقمی است که برای رهگیری راکت های فلسطینی پرتاب شده در طول جنگ ۲۰۱۴ علیه غزه ارائه شده است.

با این حال، طبق مطالعه ای که توسط "تئودور پستول" از دانشگاه MIT انجام شد، گنبد آهنین تنها حدود ۵ درصد از پرتابه های شلیک شده در طول جنگ ۲۰۱۴ را رهگیری کرد.

در واقع، علیرغم تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.

کد خبر 849338 برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه آمریکا و اسرائیل

دیگر خبرها

  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند